Stránky věnované především dobrému jídlu a pití.

Menu



Počítadlo
TOPlist


Odkazy
  • Tomovi recepty
  • Kuchařské recepty


  • Bůčková tlačenka
    Suroviny:
    1 kg vykostěného bůčku nakrájeného na kostky asi 1x1 cm, 6 vajec, 4 lžíce strouhanky, 4 lžíce hladké mouky, 1 celý rozmačkaný česnek (hlava), 1 větší jemně nakrájená cibule.
    Koření: sůl - pepř (přiměřeně, podle chuti), 1 až 2 lžičky mletého nové koření, 1 sáček (nemusí být celý, záleží jak kdo má rád) zabijačkové směsi (popřípadě směsi na mletá masa) 1 lžíce podravky.
    Příprava:
    Všechny suroviny a koření řádně promíchám. Směsí naplním tlačenkový sáček a vařím ponořené ve vodě na mírném ohni dvě hodiny. Po vychladnutí krájím jako klasickou tlačenku na kolečka a podávám z chlebem.

    Anketa


    Vyhledávače